Over ons

Wie zijn de InteractieExperts

Als InteractieExperts versterken wij de interactie tussen mensen, om organisaties hechter te maken. We geloven in gelijkwaardigheid en erkenning van ieders unieke persoonlijkheid. Ons uitgangspunt is dat dat ieder mens zijn eigen waarneming, beleving en oordeel heeft. Als je je daar bewust van bent sta je open voor anderen en voor de uitdagingen waar je samen voor staat.

 

We hebben tientallen jaren ervaring in het verbeteren van samenwerking in teams en organisaties. Onze expertise in Non-Verbale Strategie Analyse zetten we in als procesbegeleider, adviseur of coach. In de markt worden we enthousiast van technologieontwikkeling voor diensten ten behoeve van mensen, zorg en duurzaamheid.

 

Maak eens kennis met deze aardse, gedreven positivisten met een uitgebreide staat van dienst.

Bart van Roosendaal

In verschillende rollen begeleidt Bart teams, leidinggevenden, professionals en ondernemers bij het verbeteren van de samenwerking. Zijn focus ligt op het helpen creëren van een prettige werksfeer en een open cultuur als basis voor het realiseren van resultaten van hoge kwaliteit. Als Non-verbale Strategie Analist en coach vergroot hij ieders bewustzijn op wat er in de onderstroom in een team en organisatie gebeurt. Bart heeft ruime ervaring opgedaan in de Gezondheidszorg, het MKB en de infra sector. Veel van Barts klanten hebben een hands-on houding en zijn gericht op goede resultaten en tevreden klanten. Bart werkt en leeft vanuit waarden als kracht, kwetsbaarheid, verbinding en liefde. Zijn stijl is betrokken en doordesemd met een liefdevolle eerlijkheid. Online communiceren en de invloed van camera’s op communicatie maken een vast onderdeel uit van zijn werk. Zie ook www.inderoos.nl

Windy de Weerd

Verbinding in en tussen mensen staat centraal in het werk van Windy. Als mediator bemiddelt zij in conflicten, vooral in werksituaties. Als trainer en coach begeleidt zij leidinggevenden, teams en ondernemers bij de verbetering van de samenwerking en verbinding met elkaar en anderen. In haar werk streeft ze zoveel mogelijk naar de integratie van denken-voelen-doen-ervaren, waarbij zij ook altijd haar expertise inzet als Non-verbaal Strategie Analist. Windy heeft veel ervaring in Onderwijs, Zakelijke Dienstverlening en het MKB.

Peter Meuleman

Peter heeft een achtergrond als technicus, wetenschapper, trainer en coach. Bij Philips leidde hij als onderzoeker en systeemarchitect jarenlang ontwerpteams voor complexe hightech systemen, en bracht vele uren door in fysieke en online teamvergaderingen. Vanwege zijn progressieve slechtziendheid besloot hij in 2018 te stoppen bij Philips. Sindsdien ondersteunt hij als vrijwilliger en ‘zwerftechneut’  technische teams in hun ontwerpproces. Als Non-Verbaal Strategie Analist is hij een scherp observator en is bijzonder gevoelig geworden voor niet-visuele communicatie. Hij verwondert zich graag over onverwachte inzichten. Zo is hij gefascineerd door de observatie, dat veel inhoudelijke worstelingen van teams, in de kern op communicatieproblemen blijken te berusten.

Hij geeft als spreker lezingen over persoonlijke veerkracht, en is met zijn blindengeleidehond ambassadeur voor de KNGF.