Online persoonlijke video-analyse

Ontdek hoe jij overkomt op anderen en vergroot jouw impact!

Ook al gaat het communiceren met anderen in de fysieke wereld je goed af, in een online omgeving is het een stuk lastiger. Hoe zit de ander erbij? Hoe ziet de ander mij? Een deel van de non-verbale communicatie valt weg, terwijl andere signalen worden uitvergroot. Bovendien kun je onbewust signalen geven die je helemaal niet zo bedoelt. Voordat je het weet loopt het online gesprek stroef en lukt het niet dat te keren.

Als je meer inzicht hebt in jouw eigen uitstraling, de signalen die jij uitzendt, heb je meer grip op jouw online gesprekken. Je hebt de impact die je bedoelt te hebben.

De video-analyse van InteractieExperts zorgt voor:

  • Inzicht in wat jij uitstraalt
  • Inzicht in de impact daarvan op de ander
  • Handreikingen hoe daarmee om te gaan
  • Ontdekking hoe je zelf op een bij jou passende wijze, de impact op de ander kunt beïnvloeden
  • Soepel lopende online (en offline!) gesprekken
  • Meer vertrouwen in jou oproepen bij je gesprekspartner

De video-analyse bestaat uit een online sessie van anderhalf uur met twee InteractieExperts. Tijdens de sessie stellen we je een aantal korte vragen en maken we video-opnamen. Je krijgt feedback en de opnamen kijken we samen met jou terug, zodat wij jou direct kunnen laten zien wat we bedoelen. De geschreven rapportage, voorzien van voorbeelden uit de video-analyse, is naar keuze

Wil je aanvullende informatie, neem dan contact met ons op.

Denk je: ‘Ja maar, dan moet ik veranderen en ik ben blij met wie ik ben!’ Je hoeft helemaal niet te veranderen. De feedback die we je geven sluit altijd aan bij jou authenticiteit;  we zullen jou geen ‘trucjes’ leren, want dat werkt toch niet. Je kunt een vis niet leren klimmen.

Aanvragen, kosten en tijdsduur

Datum en tijd:   in overleg
Duur:   1½ uur
Kosten sessie:   €235 ex BTW
Kosten rapportage:   €150 ex BTW
Aanvragen via:   info@interactieexpert.nl